Nova povreda Ronalda, problem pred finale

Izvor: B92, 24.Maj.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova povreda Ronalda, problem pred finale

Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti finale Lige šampiona zbog povrede.

Ronaldo se u sredu povredio na treningu, kada ga je u jednom duelu gurnuo Dani Karvahal na golmana Kika Kasilju.

Kako navodi Marka, Portugalac je posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren.

Najbolji strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << elitnog takmičenja zbog povrede je već propustio prvi meč polufinala protiv Mančester sitija, a bio je pod znakom pitanja i za revanš.

Zanimljivo, Ronaldo je i pre dve godine kada su se u finalu sastali isti rivali takođe bio povređen, ali je ipak odigrao meč i pogotkom iz penala u produžecima doprineo trijumfu Reala 4:1.

Finale Lige šampiona između Reala i Atletika na programu je u od 20.45 časova na San Siru u Milanu u SUBOTU.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo u suzama napustio trening Reala!

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016

Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti finale Lige šampiona zbog povrede...Ronaldo se u sredu povredio na treningu, kada ga je u jednom duelu gurnuo Dani Karvahal na golmana Kika Kasilju.Kako navodi Marka,..Portugalac je posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.