Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADA ZA JORGANDŽIJE: Hoće li Real u finalu biti bez najboljeg igrača?

U subotu se igra finale Lige šampiona, a loše vesti za navijače Reala stižu iz redova Kraljevskog kluba. Posle povrede Varana, za nastup u finalu neizvestan je i Kristijano Ronaldo, koji se po informacijama koje stižu iz tabora Reala, povredio na treningu i napustio ga. Verovatno je u pitanju blaža povreda, a možda i taktički … Continue reading NADA ZA JORGANDŽIJE: Hoće li Real u finalu biti bez najboljeg igrača?
The post NADA ZA JORGANDŽIJE: Hoće li Real u finalu biti bez najboljeg igrača? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ronaldo se povredio pred finale Lige šampiona

Izvor: TV Arena Sport, 24.Maj.2016

Kristijano Ronaldo je doživeo povredu na treningu pred finale Lige šampiona...Veliko je pitanje da li će moći da nastupi za Real protiv gradskog rivala Atletika u subotnjoj borbi za evropsku titulu...Ronaldo se povredio na prepodnevnom treningu u utorak, pa je u suzama, uz pomoć saigrača i lekarskog...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.