Izvor: B92, 09.Feb.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Osasuna bolja od Hetafea

Fudbaleri Osasune savladali su Hetafe rezultatom 2:0, u prvom nedeljnom meču 23. kola španske Primere.

Osasuna je ovom pobedom stigla do 25 bodova i izjednačila se upravo sa Hetafeom, pa sada dve ekipe drže 12. i 13. poziciju na tabeli.

Strelci za domaću ekipu bili su Rijera u 6. i Tores u 88. minutu. Rijera je iskoristio dobro dodavanje Silve i snažnim udarcem pod prečku pogodio za 1:0.

Hetafe je pre toga propustio šansu preko Borhe, a i Kolunga je u 54. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu mogao da izjedanči kada je njegov udarac glavom prošao pored gola.

Sa druge strane, odličnom intervencijom golmana Armenteros je sprečen da duplira vođstvo, pre nego što je Kolunga propustio novu priliku za izjednačenje.

Roberto Tores je pred kraj meča rešio pitanje pobednika, kada je postigao pogodak posle solo prodora i kaznio promašaje rivala.

U roku dana igraju se preostali mečevi, od 17 časova sastaju se Valjadolid i Elče, dva sata kasnije na teren će Real Sosijedad i Levante, a dan zatvaraju Sevilja i Barselona, utakmicom od 21 sat.

Subotu su obeležile sigurne pobede Valensije i Real Madrida, te iznenađujući poraz Atletika. Kolo se završava duelom između Selte i Bilbaa u ponedeljak.

Primera, 23. kolo:

Petak:

Espanjol – Granada 1:0

Subota:

Valensija – Betis 5:0

Rajo Valjekano – Malaga 4:1

Real Madrid – Viljareal 4:2

Almerija – Atletiko Madrid 0:2

Nedelja:

Osasuna – Hetafe 2:0

17.00 Valjadolid – Elče

19.00 Real Sosijedad – Levante

21.00 Sevilja – Barselona

Ponedeljak:

22.00 Selta – Atletik Bilbao

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera: Osasuna bolja od Hetafea

Izvor: B92, 09.Feb.2014

Fudbaleri Osasune savladali su Hetafe rezultatom 2:0, u prvom nedeljnom meču 23. kola španske Primere...Osasuna je ovom pobedom stigla do 25 bodova i izjednačila se upravo sa Hetafeom, pa sada dve ekipe drže 12. i 13. poziciju na tabeli...Strelci za domaću ekipu bili su Rijera u 6. i Tores u 88....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.