Premijer liga: Mitrović opet ušao i dobio karton, Totenhemu malo 2:0

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Mitrović opet ušao i dobio karton, Totenhemu malo 2:0

Njukasl je poražen u Svonsiju od Velšana 2:0, u drugom kolu Premijer lige, a srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ušao je u igru u 82. minutu. Kao i protv Sautemptona, opet je nekadašnji napadač Partizana i Anderlehta dobio žuti karton zbog oštrog starta. "Svrake" su bile nemoćne, a više od sat vremena su igrale sa desetoricom posle isključenja Holanđanina Janmata.

Totenhemu ni vođstvo od 2:0 protiv Stouka na "Vajt Hart Lejnu" nije bilo dovoljno za prvenac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Premijer ligi. Bod gostima doneli su Arnautović i Dijuf. Na čelu Premijer lige je Lester, koji je ostvario i drugu pobedu, ovaj put u istočnom Londonu protiv Vest Hema. Everton i Norič su bili ubedljivi u Sautemptonu, odnosno Sanderlendu.

Rezultati drugog kola Premijer liga: Sautempton - Everton 0:3 (Lukaku 22, 45, Berkli 84), Sanderlend - Norič 1:3 (Votmor 88 - Martin 26, Viteker 37, Redmond 57), Svonsi - Njukasl 2:0 (Gomis 9, A. Aju 52), Totenhem - Stouk 2:2 (Dajer 19, Čadli 45+2 - Arnautović 78, Dijufm 83), Votford  - VBA 0:0, Vest Hem - Lester 1:2 (Paje 55 - Okazaki 27, Marez 38).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitar nastavio u istom ritmu, novi karton nakon jednog minuta!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2015

Aleksandar Mitrović je obeležio učinak srpskih reprezentativaca u prošlom kolu nakon što je posle nepunog minuta igre dobio žuti karton u meču sa Sautemptonom, a danas je ponovio svoj "performans"...Njukasl je izgubio meč protiv Svonsija na strani, a Aleksandar Mitrović je ponovo dobio šansu...

Nastavak na Sportske.net...

Mitrović - opet! Žuti karton za 90 sekundi igre! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2015

Srpski golgeter je u igru na Liberti stadionu ušao u 82. minutu, kada je praktično već sve bilo rešeno, jer je domaćin vodio sa 2:0 i imao igrača više, a samo dva minuta kasnije žestoko je odreagovao na žustar start Nila Tejlora, pa mu je arbitar Majkl Džons pokazao javnu opomenu..Silno motivisani...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.