Premijer liga: Azar vodi plavce do titule

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Azar vodi "plavce" do titule

Golom Edena Azara u 38. minutu, Čelsi je na "Stamford bridžu" pobedio Mančester Junajted 1:0 i stigao na korak do titule u Premijer ligi. Izabranici Žozea Murinja sada imaju deset bodova više od najbližeg pratioca Arsenala, šest kola pre kraja.

Tokom većeg dela meča, "đavoli" su bili bolji rival, ali su "plavci" umeči da iskoriste kiks fudbalera Mančestera. Jedinom golu na meču je prethodila greška gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na sredini terena. Fabregas je proigrao Oskara, koji je velemajstorskim potezom petom uposlio Belgijanca, koji je lako matira Davida de Hee.

"Đavoli" su imali šanse, ali su Runi i Falkao nisu uspevali da nađu put do mreže Belgijanca na golu Čelsija Tiba Kurtoe. Svih 90 minuta standardno dobro su odigrali naši reprezentativci Nemnja Matić i Branislav Ivanović.

Pogledajte jedini gol na meču:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) IVANOVIĆ I MATIĆ PRED TITULOM: Čelsi pobedio Mančester junajted golom Azara

Izvor: Kurir, 18.Apr.2015

Pogotkom Begijanca u 38. minutu rešen derbi na Stamford bridžu, a verovatno i celo prvenstvo..Fudbalere Čelsija samo teorija deli od osvajanja pete titule prvaka Engleske posle pobede u derbiju 33. kola Premijer lige na Stamford bridžu protiv Mančester junajteda - 1:0 (1:0)...Gol koji je odlučio...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Azar vodi Čelzi do titule!

Izvor: UživoFudbal.com, 18.Apr.2015

Ekipa Žozea Murinja ostvarila je minimalnu pobedu u derbiju Premijer lige...Na Stamford Bridž stigao je Luis Van Gala sa svojim zahuktali Mančester Junajtedom u nameri da se osigura mesto koje vodi naredne sezone u Ligu šampiona. Ipak vodeći tim na tabeli uspeo je da neutrališe napadače „Crvenih...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.