Predlog - Babovićevim provokatorima zabraniti ulaz na JNA!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog - Babovićevim provokatorima zabraniti ulaz na JNA!

Monstruozni povici sa tribina upućeni su Stefanu Baboviću posle utakmice sa Čukaričkim, reakcije na to i dalje ne prestaju...

Koliko god da je Stefan Babović loše odigrao utakmicu protiv Čukaričkog ili neke prethodne, skandalozne poruke koje su mu pojedinci uputili sa tribina su za svaku osudu.

Kao što znate, sam Babović na terenu nije uspeo da se iskontroliše i ignoriše sve što se moglo čuti sa tribina stadiona u Humskoj, pa je pokušao i fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se obračuna sa provokatorima, u čemu ga je sprečio saigrač Petar Grbić.

Posle svega, oglasio se i potpredsednik kluba Milorad Vučelić, koji je stao na stranu zamenika kapitena Partizana u ovoj skandaloznoj situaciji koja ga je zadesila.



''Zaprepašćen sam stepenom mržnje tih ljudi prema igraču. Nigde u civilizovanom svetu ne postoji vrsta tako stravičnih pretnji. Moguće su uvrede zbog loše igre, ali ovo spada u red najvećih skandala i incidenata, kad neko udara na porodicu.

Ti što su vikali Baboviću nisu ni prijatelji ni navijači kluba, to su provokatori puni mržnje i trebalo bi im zabraniti ulazak na stadion'',
izjavio je Vučelić, a prenosi ''Alo''.

Vučelić dodaje i da takvim ''navijačima'' nije mesto na stadionima, jer oni tu dolaze da šire mržnju i provociraju. Zato, potpredsednik Partizana predlaže i da se ubuduće uz pomoć kamera identifikuju vinovnici ovakvih incidenata i da im se na osnovu toga izrekne zabrana ulaska na stadion.



''Tako se radi svuda u svetu'',
zaključuje Vučelić, koji je, s druge strane kao pozitivan primer naveo navijače sa južne tribine, koji u svemu ovome nisu učestvovali, već su pružali maksimalnu podršku igračima.

''To su pravi navijači, jugu kapa dole!'', poručuje on.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.