Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2012, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prandeli saopštio širi spisak Italije

Selektor Italije saopštio je širi spisak reprezenatativaca koji će konkurisati za mesto u timu koji će početkom juna uzeti učešće na EP u Poljskoj i Ukrajini. Većih iznenađenja nema a na spisku se nalaze imena mladih igrača koji će prvi put biti deo seniorske selekcije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prandeli pozvao i Balotelija i Kasana

Izvor: Sportal.rs, 14.Maj.2012, 12:00

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli saopštio je širi spisak od 32 fudbalera na koje računa tokom priprema za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Nastavak na Sportal.rs...

Prandeli objavio 'najširi' spisak

Izvor: Lajk.ba, 14.Maj.2012

Selektor italijanske fudbalske reprezentacije Ćezare Prandeli saopštio je preliminarni spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.