Prandeli preuzima Valensiju?

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prandeli preuzima Valensiju?

Sastanak je održan, videćemo da li je italijanski stručnjak prihvatio ponudu.

Nekadašnji trener reprezentacije Italije, Ćezare Prandeli, mogao bi da sedne na klupu Valensije, preneli su španski mediji.

Oni su došli do saznanja da je Prandeli u četvrtak veče bio na razgovoru sa čelnicima Valensije, da je bilo dogovaranja oko preuzimanja kluba, a da li je dogovor postignut, ostaje nam da vidimo, možda već i danas.

Prethodno je klub napustio Pako Ajestaran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je u prva četiri kola španskog prvenstva zabeležio četiri poraza, što niko od Valensije nije očekivao.

U svakom slučaju, Valensija ove godine po drugi put menja trenera, poštoje u martu smenjen Geri Nevil koga je nasledio upravo Ajestaran.

Da li će to biti baš Prandeli, videćemo u narednom periodu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.