Poznavanje Arsenala - Ona je položila ispit! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Poznavanje Arsenala'' - Ona je položila ispit! (foto)

Na zanimljivu ideju došao je jedan vatreni navijač Arsenala, kako bi proverio da li njegova ljubavna veza sa aktuelnom devojkom ima budućnost.

S obzirom da njemu Arsenal mnogo znači u životu, momak je zauzeo stav i da njegova lepša polovina može da bude samo ona devojka koja dovoljno dobro poznaje i prati dešavanja u redovima londonskih ''Tobdžija''.

Tako je devojka sa kojom je sada u vezi morala da položi test iz, da ga tako nazovemo - ''Poznavanja Arsenala''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ispit je ozbiljno pripremljen, 50 poena je bilo maksimalno moguće osvojiti, a devojka je, kako se vidi na slici, osvojila 43.5, odnosno 87%.

To je bilo dovoljno da se njen rezultat oceni kao uspešan, što bi trebalo da znači da će ova veza uspeti.

U prilogu pogledajte neka od pitanja na koja je devojka morala da odgovori i kako se ona snalazila u svemu tome. Traženo je znanje o izgledu dresova, o imenima igrača i njihovim pozicijama u timu, rezultatima pojedinih važnih mečeva, strelcima i tako dalje...

U svakom slučaju, zanimljiva ideja, možda će i navijači drugih klubova krenuti njegovim stopama.

1

Foto: Twitter, @saskiaisabxlla

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.