Potencijalni problem za Pancere - Povreda Humelsa

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potencijalni problem za "Pancere" - Povreda Humelsa

Novi fudbaler Bajerna iz Minhena povredio je zadnju ložu u finalu Kupa Nemačke i najverovatnije neće biti u stanju da odigra čitavo EP.

Početak Evropskog prvenstva će Nemci dočekati bez Matsa Humelsa, stuba odbrane te reprezentacije.

On se povredio u finalnoj utakmici Kupa Nemačke, u pitanju je zadnja loža, pa će propustiti jedan deo EP što bi moglo da predstavlja hendikep za reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koju predvodi Joakim Lev.

Humels je integralni deo reprezentacije, njegov izostanak bi svakako mogao da znači hendikep za Nemce.

Za reprezentaciju Nemačke je Mats Humels odigrao 46 mečeva, postigao je i 4 gola. Pre par nedelja je uzburkao svetsku javnost jer je napustio Borusiju iz Dortmunda u kojoj se afirmisao, a vratio se u Bajern iz Minhena, njihovog velikog rivala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poraz za brigu Leva i veliki blam Ter Štegena

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016

Aktuelni prvaci sveta izgubili u prijateljskoj utakmici od Slovačke 3:1 (1:2) uprkos tome što su prvi došli do vođstva. Velika greška Ter Štegena i prelep gol Mareka Hamšika obeležili meč...Foto: Guliver/Getty Images/Lars Baron/Bongarts/..Poraz za brigu Joakima Leva!..Prva od tri provere za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.