Poraz Srbije od Argentine, fajnal ejt u rukama drugih

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Srbije od Argentine, "fajnal ejt" u rukama drugih

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je u Beogradu od selekcije Argentine sa 3:0 (25:23, 27:25, 25:21), u drugoj utakmici šestog vikenda C grupe Svetske lige.

Ovim neuspehom Srbija je propustila priliku da osigura učešće na završnom turniru u Gdanjsku. Ostala je drugoplasirana u grupi, iza Argentine, pa njen plasman na završni turnir sada zavisi od rezultata drugih utakmica.

U prvom meču, u sredu u Novom Sadu, naši odbojkaši su pobedili Argentinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 3:1. U ovoj grupi još su se takmičili Finska i Portugal.

Selekcija Srbije sada zavisi od rezultata utakmica u ostalim grupama, Bugarska-Rusija i Italija-Kuba koje se igraju u petak, kao i duela SAD-Portoriko (ovaj dvomeč igra se u subotu i nedelju).

Brazil, Rusija i Italija već su obezbedile prva mesta u svojim grupama i plasman na završni turnir Svetske lige, dok se za druga mesta u tim grupama bore Bugarska, Kuba i SAD.

Plasman na završni turnir u Gdanjsku obezbediće pobednici četiri grupe, domaćin Poljska i tri najbolje drugoplasirane selekcije.

Povezane vesti: Odbojkaši nadmoćno do pobede nad Argentincima Kolaković: Dosta je bilo obećanja, na potezu su igrači U prodaji karte za odbojkaške mečeve Srbija - Argentina Argentinci se ubedljivo revanširali odbojkašima Srbije Odbojkaši Srbije sjajni na startu Svetske lige

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neočekivani poraz odbojkaša Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2011

BEOGRAD -..Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Beogradu od selekcije Argentine sa 3:0 (25:23, 27:25, 25:21), u drugoj utakmici šestog vikenda C grupe Svetske lige...Ovim neuspehom Srbija je propustila priliku da osigura učešće na završnom turniru u Gdanjsku. Ostala je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ODBOJKAŠI NEOČEKIVANO IZGUBILI OD ARGENTINE

Izvor: Kurir, 01.Jul.2011, 02:33

BEOGRAD - Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je u Beogradu od selekcije Argentine sa 3:0 (25:23, 27:25, 25:21) u drugoj utakmici šestog vikenda C grupe Svetske lige...Ovim neuspehom Srbija je propustila priliku da osigura učešće na završnom turniru u Gdanjsku. Ostala je drugoplasirana u...

Nastavak na Kurir...

Mladi košarkaši pobedili Izrael

Izvor: Blic, 01.Jul.2011

Muška mlada košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu selekciju Izraela rezultatom 121:106 (38:30, 26:23, 37:30, 20:23) u kontrolnoj utakmici pred šampionat Evrope u Bilbau...Izabranici selektora Aleksandra Džikića bili su bolji od rivala u meču koji je trajao duže od uobičajenog,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.