Poraz Petkovićeve posle pobede nad Jelenom, Halep osvojila titulu u Nirnbergu

Izvor: Blic, 15.Jun.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Petkovićeve posle pobede nad Jelenom, Halep osvojila titulu u Nirnbergu

Rumunska teniserka Simona Halep osvojila je titulu u Nirnbergu, pošto je u finalu sa 6:3, 6:3 pobedila Nemicu Andreu Petković.

Ovo je prva titula koju je rumunska teniserka osvojila u karijeri, a ostvarila je pobedu posle 85 minuta igre. U petom gemu je Halep napravila brejk, sprečila je Andreu u finišu da se revanšira, i vođstvo u setovima je potvrdila novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brejkom.

Trijumf je najavila brzo u nastavku, pošto je u drugom gemu novog seta opet oduzela servis Petkovićevoj i potvrdila je zatim brejk za 3:0, da bi održavala razliku sigurno do samog kraja. Andrea Petković je u polufinalu pobedila Jelenu Janković, a Rumunka je u borbi za poslednji meč na turniru bila bolja od Lusi Safarove.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIRNBERG: Halep osvojila titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jun.2013

Rumunka Simona Halep osvojila je titulu na WTA turniru u Nirnbergu, pošto je u finalu sa 2:0 (6:3, 6:3) pobedila Nemicu Andreu Petković.. (FOTO: AP). Ovo je prva titula koju je rumunska teniserka osvojila u karijeri.. Turnir u Nirnbergu igrao se za nagradni fond od 235.000 dolara.

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.