Poluvreme: Vukoičić opet muči crno-bele, MZT Skoplje - Partizan (35:36)

Izvor: Blic, 27.Okt.2013, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Vukoičić opet muči crno-bele, MZT Skoplje - Partizan (35:36)

Košarkaši Partizana gostuju skopskom MZT-u u okviru petog kola ABA lige, i posle prvog poluvremena vode sa 36:35 (16:21, 20:14).

Posle velike pobede nad Nanterom u Evroligi, crno-beli su otišli na gostovanje skopskoj ekipi, i loše otvorili meč. Odbrana je bila najjači adut protiv Francuza, ali je poklekla na početku protiv MZT-a, koji je imao i seriju od 10:0.

Crno-bele je vratila tehnička i lična greška Gečevskog, a Kinsi je pogodio sva tri slobodna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bacanja. Ipak, i Vujošević je morao da prigovara sudiji, pa je Kostovski nastavio seriju domaćina.

Beogradski tim je vrebao šansu za preokret, i dočekao ga je poenima Kinsija za 26:25, posle koje je skopska ekipa napravila seriju od 10:2 za povratak vođstva.Odgovorili su crno-beli, koji su uspeli da na poluvreme odu sa minimalnim vođstvom zahvaljujući poenima Lovernja i Bogdanovića.

U prvom poluvremenu, za domaćine su Sinovec i Otašević postigli po osam poena uz po četiri asistencije, a u Partizanu se izdvojio Kinsi sa 15 poena, a prati ga Bogdanović sa 11.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme: Vukoičić opet muči crno-bele, MZT Skoplje – Partizan (35:36)

Izvor: Dzungla.org, 27.Okt.2013

Košarkaši Partizana gostuju skopskom MZT-u u okviru petog kola ABA lige, i posle prvog poluvremena vode sa 36:35 (16:21, 20:14).. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.