Pod lupom: Navijači Bešiktaša

Izvor: RTS, 23.Okt.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod lupom: Navijači Bešiktaša

Oko 1.500 navijača Bešiktaša prisustvovaće meču Lige Evrope protiv Partizana na stadionu u Humskoj. Turski mediji najavljuju da oko 500 pristalica istanbulskog tima dolazi iz Turske i još oko 1.000 iz Makedonije, BiH i sa Kosova. Policija u pripravnosti.

Strasti su se malo smirile nedelju dana posle prekinute utakmice između Srbije i Albanije, ali će meč između Partizana i Bešiktaša predstavljati novi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << test, posebno jer su navijači turskog kluba najavili da će u Humsku doneti zastave Albanije.

"Očekujemo da tokom dana iz Istanbula stigne oko 500 navijača. Još oko 1.000 doći će iz Makedonije, BiH i sa Kosova", javio je reporter turske televizije TRT.

MUP Srbije je saopštio da će snimati navijače na utakmici, a deo turskih "ultrasa" već je stigao u glavni grad Srbije.

Turski novinar je rekao da nije isključena mogućnost da navijači Bešiktaša pokušaju da na stadion unesu albanske zastave.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija sprečila turske navijače da izađu iz hotela, privedena petorica

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Kako prenose turski mediji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nisu dozvolili navijačima Bešiktaša da napuste hotel u kojem su smešteni nekoliko sati pred početak utakmice. Razlog za to je njihova bezbednost, a uprkos protivljenju gostiju iz Turske ta odluka će ostati na snazi...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.