Počinje operacija Fabinjo

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje operacija "Fabinjo"

Brazilski mediji pišu da je desni bek Monaka na izlaznim vratima kluba i da će karijeru najverovatnije nastaviti u klubu koji je najčešće sa njim dovođen u vezu ovog leta.

Nije tajna da je Fabinjo jedna od najvećih želja Žozea Murinja, a kako stavri stoje mogla bi uskoro da mu bude ispunjena.

Na tu temu piše brazilski list 'Globo' pozivajući se na neimenovane izvore bliske igraču.

'Posebni' navodno nema baš poverenja u italijanskog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Matea Darmijana i na pozciji desnog beka želeo da ima 22-godišnjeg Brazilca.

Murinjo je imao prilike da se upozna sa Fabonjovim kvalitetima dok je radio u Real Madridu, koji ga je doveo iz Rio Avea 2013. godine.

Ipak, ovaj Brazilac nije dobio pravu priliku da se dokaže u 'Kraljevskom klubu', prosleđen je na pozajmicu u Monako, 'Kneževi' su ga potom otkupili i to se pokazalo kao odličan potez.

Zanimljivo, u članku sa osnovnim informacijama vezanim za Fabinja na vikipediji u prvom pasusu stoji da je ovaj momak igrač Mančester Junajteda. Naravno, to nije tačno, ali ne znači da uskoro neće biti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.