Počelo rasipanje - Liverpul dovodi defanzivca Lestera?

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo rasipanje - Liverpul dovodi defanzivca Lestera?

Lester Siti je osvojio prvu, istorijsku titulu Premijer lige, ali je veliko pitanje da li će uspeti da zadrže isti tim i naredne sezone.

Jirgen Klop želi da pojača odbrambeni deo svog tima za narednu sezonu, jer je to očigledno najslabija karika 'Crvenih' u poslednjih godinu dana.

Harizmatični Nemac 'bacio je oko' na mladog defanzivca Lester Sitija, Bena Čivela. Ovaj 19-godišnjak igra na poziciji levog beka, a može i da pokrije mesto štopera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Čivel je proveo jedan deo sezone na pozajmici u ekipi Hadersfilda, koja se takmiči u Čempionšipu, gde je odigrao osam mečeva i nakon odličnih partija je vraćen u tim Klaudija Ranijerija. Od tada je skupio samo tri nastupa za prvi tim "Lisica", nakon što je Ranijeri veoma retko rotirao svoje igrače, jer je dobitni tim uvek bio na visini zadatka.

Uprkos tome, Čivel je i dalje velika nada novog šampiona Premijer lige, ali Liverpul, kao i Arsenal, su očigledno veoma uporni da vide ovog reprezentativca Engleske do 20 godina u svojim redovima.

Venger je nudio 5 miliona evra prošlog leta, ali su čelnici Lestera odbili tu ponudu, a smatra se da će klub sa "Enfilda" ponuditi oko 11 miliona evra na kraju ove sezone, ne bi li doveo perspektivnog defanzivca u svoje redove.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted i Liverupul u borbi za zvezdu portugalske lige!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016

Najveći rivali na ostrvu će sigurno pojačati vezni red svojih ekipa, a sjajni Portugalac bi mogao da bude igrač koje će 'zavaditi' ova dva kluba...Mančester Junajted igra po sistemu 'toplo-hladno' ove sezone, a veliki udeo nose i konstantne povrede bitnih igrača. Popularni "Crveni Đavoli" će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.