Pobednici Internacionalnog kupa šampiona: Crveni đavoli zgazili Liverpul!

Izvor: Press, 05.Avg.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednici Internacionalnog kupa šampiona: Crveni đavoli zgazili Liverpul!

Predvođen novim trenerom, Holanđaninom Lujom Van Galom, Mančester junajted je na ovoj turneji pokazao potpuno novo lice koje garantuje mnogo bolju sezonu od prethodne.

Vejn Runi je od Van Gala dobio lidersku ulogu u timu i potpuno je opravdao o čemu svedoči činjenica da je proglašen najboljim igračem čitavog turnira na kojem je osam timova odigralo 13 utakmica.

Pročitajte još:
Murinjo: Bundesliga je takmičenje gde se pobednik već >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zna
(VIDEO 18+) NEREDI NA UTAKMICI U MAKEDONIJI: Policija bacala šok bombu, navijač ostao bez šake!
Trapatoni: Juventus najbolji, Inzagi liči na mene
   
Početak finalnog duela u Majamiju, kojem je prisustvovalo 51.014 gledalaca, pripao je Liverpulu. Golom Stivena Džerarda iz jedanaesterca u 14. minutu Liverpul je poveo. Tu prednost lako je održavao do kraja poluvremena, da bi početkom nastavka Lambert i Sterling propustili sjajne prilike da Liverpulu obezbede konačni trijumf.
Pošto u tome nisu uspeli stigla je kazna. Najbolji igrač turnira Runi, izjednačio je u 55. minutu. Samo dva minuta kasnije Mata je doneo prednost Junajtedu, da bi minut pre kraja susreta Lingard postavio konačnih 3:1 za Mančester.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Đavolima" zagrevanje za Premijer ligu

Izvor: Mondo, 05.Avg.2014

Mančester junajted u finalu drugog međunarodnog "Kupa šampiona" pobedio Liverpul rezultatom 3:1 (0:1)...Foto: AP/Lynne Sladky..Luj van Gal vraća se iz SAD u Englesku sa dosta briga u pogledu funkcionisanja odbrane, ali takođe sa peharom u rukama...Mančester junajted osvojio je egzibicioni "Kup...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.