Pobede Espanjola i Hetafea u gostima, Bilbao zakucao Saragosu za dno tabele

Izvor: Blic, 17.Dec.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Espanjola i Hetafea u gostima, Bilbao zakucao Saragosu za dno tabele

Fudbaleri Espanjola savladali su u Hihonu ekipu Sportinga sa 2:1 u utakmici 17. kola španske Primere, a istim rezultatom Hetafe je pobedio domaću Majorku.

Espanjol je do trijumfa važnog u borbi za mesto koje vodi u Evropu, došao pogotkom Serhija Garsije šest minuta pre kraja utakmice.

Pobedu ekipi Hetafea u duelu na Majorci doneo je dvostruki strelac Abdulaziz Barada.

Ekipi Majorke ovo je bio prvi poraz u Primeri posle pet utakmica, dok su gosti osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bodove koji će im mnogo značiti u borbi za opstanak.

Atletik je sjajno počeo utakmicu i poveo preko Markela Laskuraina već u sedmom minutu.

Ipak, stvari su preokrenule u 22. minutu kada je Havi Martinez napravio penal i zaradio crveni karton, a siguran sa "bele tačke" za goste bio je Leonardo Poncio.

Brojčano stanje na terenu bilo je izjednačeno u 70. minutu, kada je crveni karton dobio igrač gostiju Mauricio Lanzaro. Bilbao je to umeo da iskoristi i u 87. minutu došao do trijumfa golom Gaicke Tokera.

Primera, 17. kolo:

Majorka - Hetafe 1:2

(Ramis 10. - Barada 28, 44)

Sporting Hihon - Espanjol 1:2

(Baral 60. - Bifuma 2, Garsija 84)

Bilbao - Saragosa 2:1

(Laskurain 7, Tokero 87. - Poncio 22p)

Sevilja - Real Madrid 22h

Nedelja:

Atletiko Madrid - Betis 12h

Granada - Levante 16h

Osasuna - Viljareal 18h

Santander - Sosijedad 19,45

Valensija - Malaga 21,30

Tabela: Barselona 37, Real Madrid 37, Valensija 30, Levante 29, Sevilja 24, Malaga 24, Espanjol 23, itd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Espanjola i Atletika

Izvor: B92, 17.Dec.2011

Odigrane su tri utakmice 17. kola španske Primere i sve su završene identičnim rezultatom - 2:1...Gosti su zabeležili dve pobede, dok je Atletik Bilbao na "San Mamesu" ekipu Saragose...Baskijci su sjajno počeli utakmicu i poveli preko Markela Laskuraina već u sedmom minutu. Ipak kada je Ćavi Martines...

Nastavak na B92...

ATLETIK POBEDIO SARAGOSU, HETAFE IZNENADIO MAJORKU

Izvor: Kurir, 18.Dec.2011, 01:40

MADRID - Fudbaleri Atletika iz Bilbaa pobedili su na svom terenu Saragosu sa 2:1, u 17. kolu španske Primere...Atletik je poveo golom Markela Susaete u sedmom minutu, a onda je Havi Martinez napravio penal i dobio crveni karton...Leandro Poncio je u 22. minutu iskoristio jedanaesterac i izjednačio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.