Pobeda rezervista Partizana 2:0

Izvor: B92, 03.Jul.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda rezervista Partizana 2:0

Fudbaleri Partizana pobedili su u pretposlednjem test meču na pripremama u Sloveniji novog prvoligaša Zavrč sa 2:0 (1:0).

Vuk Rašović šansu je dao igračima koji su u prve dve test utakmice (Lokomotiva 0:1, Petrolul 1:0), a strelci su bili Stefan Šćepović i Nemanje Petrović.

Prvi tim "crno-belih" će u sredu popodne (18:00) odigrati poslednji meč na Pohorju, protiv vicešampiona Ukrajine Metalista iz Harkova.

Pripreme u Sloveniji:

Zavrč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - Partizan 0:2 (0:1)

S. Šćepović 30, N. Petrović 69

Zavrč: Bešenić, Kouter, Kurbos, Murko, Kokol,Kuserbajn, Čeh, Dugolin, Sreš, Kelenc, Bizeti; Klupa: Kovačić, Sombolec, Roškar, Fuček, Brlečić ,Golubar, Matjašić, Šafarić.

Partizan: N. Petrović, M. Živković, N. Petrović, Ivković, Stanković, Gulan, Brašanac, Pantić, Knežević, Babić, S. Šćepović; Klupa: Živković, Pauljević, Martinović, A. Živković, Trujić, Mitrović.

Tok meča:

Prvi šansu Partizan je imao iz prekida u devetom minutu, posle centaršuta Brašanca Ivković je šutirao glavom, ali je intervenisao golman rivala. Prvih 15 minuta utakmice nije bilo većih uzbuđenja ispred golova, igralo se čvrsto na sredini terena.

U 17. minutu Babić pokušava sa distance, a rival tri minute kasnije preki iz slobodnog udarca koji je izveo Murko. Nekoliko minuta posle toga Pantić je sjajno prošao kroz odbranu Zavrča, ali je šutirao pored gola.

Neposredno posle toga Čeh dobija loptu u kaznenom prostoru, šutira iz okreta ali brani Petrović. Usledila je sjajna šansa za Partizan, posle centaršuta Babića sa desne strane Gulan glavom pogađa stativu.

Minut kasnije, u 30. "crno-beli" su poveli. Kneževć je presekao loptu i brzo proigrao Šćepovića koji je lako savladao Bešenića.

Domaćini ponovo pokušavaju sa distance, ovaj put Petrović je zaustavio šut Dugolina, a u finišu poluvremena šanse da dupliraju vođstvo propustili su Šćepović, Knežević i Ivković.

Rašović je na poluvremenu napravio pet izmena, izašli su Živković, Brašanac, Knežević, Babić i Šćepović, a ušli Martinović, Trujić, Mitrović, Pauljević i Andrija Živković.

Tek u 60. minutu Partizan je imao prvu ozbiljniju šansu u prvom poluvremenu, kada je Pantić posle akcije Trujića i Mitrovića napravio sjajan lažnjak, ali je šutirao pored stative.

Ipak, devet minuta kasnije "crno-beli" su duplirali prednost. Pantić je 'vukao' loptu skoro 50 metara, potom proigrao Petrovića na levoj strani koji je sjajnim udarcem pogodio dalji ugao gola rivala za 2:0.

U finišu meča Partizan je zapretio još nekoliko puta preko Mitrovića, ali je na kraju ostalo 2:0 za srpskog šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda rezervista Partizana 2:0

Izvor: B92, 03.Jul.2013

Fudbaleri Partizana pobedili su u pretposlednjem test meču na pripremama u Sloveniji novog prvoligaša Zavrč sa 2:0 (1:0)...Vuk Rašović šansu je dao igračima koji su u prve dve test utakmice (Lokomotiva 0:1, Petrolul 1:0), a strelci su bili Stefan Šćepović i Nemanje Petrović...Prvi tim "crno-belih"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.