Pižon sastavio spisak, zove pet debitanata

Izvor: Blic, 26.Maj.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon sastavio spisak, zove pet debitanata

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon je već odlučio koje će igrače voditi na prijateljske mečeve sa Južnom Korejom i Australijom, a na spisku koji će zvanično biti objavljen sutra nalazi se pet debitanata, piše "Sport".

"Orlovi" će 3. juna gostovati u Seulu, a četiri dana kasnije igraju u Melburnu. Na spisku su 24 igrača, uključujući tri golmana, a prvi put će reprezentativni dres obući golgeter kiparskog Apolona Miljan Mrdaković, dvojac iz čačanskog Borca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dušan Petronijević i Jovan Damjanović, igrač Rada Branislav Jovanović i defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić.

Srbija neće igrati u najboljem sastavu i nekoliko standardnih prvotimaca će propustiti ove mečeve, među kojima su i Nemanja Vidić, Bane Ivanović, Nikola Žigić, Miloš Krasić i Marko Pantelić, piše "Sport".

Spisak za mečeve sa Južnom Korejom i Australijom

Golmani: Damir Kahriman (Tavrija), Željko Brkić (Vojvodina), Bojan Šaranov (OFK Beograd).

Odbrana: Pavle Ninkov (Crvena zvezda), Nenad Tomović (Leće), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Milan Biševac (Valensijen), Milan Vilotić (Crvena zvezda), Slobodan Rajković (Vitese), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Ivan Obradović (Saragosa).

Vezni red: Dejan Stanković (Inter), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Partizan), Marko Mirić (Spartak), Veseljko Trivunović (OFK Beograd), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Adem Ljajić (Fiorentina), Miralem Sulejmani (Ajaks), Dušan Petronijević (Borac Čačak), Branislav Jovanović (Rad).

Napad: Ranko Despotović (Đirona), Miljan Mrdaković (Apolon), Jovan Damjanović (Borac Čačak).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pižon sa petoricom debitanata

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2011

Selektor Vladimir Petrović u petak saopštava imena igrača koji će predstavljati Srbiju u pripremnim mečevima protiv Južne Koreje (Seul, 3. jun) i Australije (Melburn, 7. jun), a “Sport” eksluzivno saznaje ko je sve od naših reprezentativaca dobio australijsku vizu...Na spisku za Seul i Melburn...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pižon sa šestoricom debitanata ide na daleki put

Izvor: S media, 26.Maj.2011

Selektor Srbije, Vladimir Petrović Pižon sutra će saopštiti spisak igrača za kontrolne mečeve sa Južnom Korejom i Australijom. ..Pižon daje šansu igraču sa Kipra..Pižon: Šteta što Zvezda nije dala još neki gol..Žreb za EP u Beogradu, Pižon izvlači..Pižon: Niko ne krivi Biševca.."Orlovi"...

Nastavak na S media...

JANKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK ZA FRANCUSKU I ŠVEDSKU

Izvor: Kurir, 26.Maj.2011

BEOGRAD - Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković saopštio je imena igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Francuskom, 2. juna u Rouneu i 6. juna protiv Švedske u Falkenbergu...Na spisku nema povređenog Nenada Krstičića iz Sampdorije, kao ni dvojice napadača...

Nastavak na Kurir...

Pižon zove nove debitante

Izvor: Danas, 26.Maj.2011

Selektor najbolje fudbalske selekcije Srbije Vladimir Petrović danas će objaviti imena igrača koje će povesti na prijateljske mečeve sa Južnom Korejom, 3. juna u Seulu, i Australijom, četiri dana kasnije u Melburnu.

Nastavak na Danas...

Janković saopštio spisak "orlića"

Izvor: Glas javnosti, 27.Maj.2011, 07:02

BEOGRAD - Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković saopštio je imena igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Francuskom, 2. juna u Rouneu i 6. juna protiv Švedske u Falkenbergu...Na spisku nema povređenog Nenada Krstičića iz Sampdorije, kao ni dvojice napadača...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.