Pelegrini: Ne znam da li Džeko ostaje u Sitiju

Izvor: Blic, 23.Jul.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Ne znam da li Džeko ostaje u Sitiju

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da ne zna hoće li napadač Edin Džeko i naredne sezone igrati za "građane".

Čileanski stručnjak nije pružio Džeku šansu da sa klupe uđe u igru u prijateljskom meču protiv Rome, što je podgrejalo glasine da bi mogao da pređe upravo u taj italijanski klub.

"Džeko nije igrao prošlu utakmicu jer nije poznato da li će ostati. Za sada trenira sa nama i videćemo šta će se desiti", rekao je Pelegrini, a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Skaj Sport.

Džeko prošle sezone nije bio zadovoljan minutažom, koju je izgubio dolaskom Vilfreda Bonija iz Svonsija.

On je 2011. godine prešao u Siti iz Volfzburga u transferu vrednom 27 miliona funti i imao je značajnu ulogu u osvajanju dve titule u Premijer lige (2012. i 2014).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pelegrini: Džeko? Videćemo

Izvor: B92, 23.Jul.2015

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da ne zna hoće li napadač iz BIH Edin Džeko i naredne sezone igrati za "građane"...Čileanski stručnjak nije pružio Džeku šansu da sa klupe udje u igru u prijateljskom meču protiv Rome, što je podgrejalo glasine da bi mogao da predje upravo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.