Peh za Benfiku, da li je ovo možda prilika za Jovića i Šaponjića?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za Benfiku, da li je ovo možda prilika za Jovića i Šaponjića?

Napadač lisabosnkih 'Orlova' je doživeo težu povredu i sigurno ga više nećemo videti na terenu u 2016. godini.

Iz Lisabona stiže vest da će Žonas biti van stroja nekoliko meseci i da će se u najbljem slučaju vratiti u pogon u januaru iduće godine.

Najbolji strelac Benfike iz prošle sezone je letos operisan, u avgustu se vratio treninzima, ali ispostavilo se da je to bio grub previd lekarskog tima.

Povreda Žonasa bi možda mogla da uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da trener 'Orlova'  Rui Vitorija da više prostora Luki Joviću, možda čak i da prekomanduje Ivana Šaponjića u prvi tim, ali valja podsetiti da na poziciji klasičnog centarfora u svom taboru ima Kostasa Mitroglua, Raula Himeneza i supertalentovanog Žozea Gomeša.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.