Pedro naplaćuje ringišpil Pikeu i Kazorli (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedro 'naplaćuje ringišpil' Pikeu i Kazorli (video)

Novi fudbaler Čelsija potvrdio da je u odličnoj formi.

'Crvena furija' se priprema za predstojeće izazove i  veoma važan meč kvalifikacija protiv reprezentacije Slovačke, koji se igra u Ovijedu.

Jedan od glavnih aduta Visentea Del Boskea mogao bi da bude upravo Pedro, koji igra fenomenalno u poslednje vreme.

To je dokazao na trening meču kada je zavrteo Kazorlu i Pikea sjajnom fintom, prilikom prodora po levoj strani, a ova dva fudbalera španske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ispala kao iz džipa.

Pikeu se još uvek vrti u glavi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SVE PUCA OD MAJSTORIJA: Golmani se nadmudruju, dok Pedro vrti saigrače (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015

 A kako drugačije može biti na treningu fudbalske reprezentacije Španije, gde je na terenu sve majstor do majstor.. .  Španija se trenutno priprema za kvalifikacije za EURO i duel protiv Slovačke u Ovijedu. Za startnu postavu se bori novi fudbaler Čelzija, a bivši Barselone, Pedro koji je svog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.