Partizan zvao zvezdaša Krunića!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zvao zvezdaša Krunića!

Šampion Srbije koji će u subotu popodne biti krunisan uveliko radi na dovođenju pojačanja za novu sezonu a kako javljaju domaći štampani mediji jedna od meta biće i deklarisani zvezdaš Rade Krunić, vezista Borca iz Čačka.

Fudbalski klub Partizan u subotu će biti promovisan u novog prvaka Srbije čime će zvanično dobiti priznanje koje mu otvara vrata kvalifikacija za Ligu šampiona.

Promene u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << formatu i kalendaru takmičenja u Jelen Superligi usloviće raniji početak priprema za novu sezonu pa čelnici kluba iz Humske u dogovoru sa članovima stručnog štaba uveliko rade na dovođenju adekvatnih pojačanja.

Već smo pisali o tome koje su potencijalne mete Partizana a novo ime na listi iznenadiće sve navijače crno-belih ali i pristalice "večitog rivala".

Momak koji je od strane Nenada Lalatovića označen kao veliki "Delija" dobio je poziv Partizana i ušao u pregovore vezane za odredbe ugovora sa crno-belima. U pitanju je vezista Borca Rade Krunić koji je posle mnogo peripetija zaigrao za superligaša iz Čačka.

Kako prenosi "Sport", bivši fudbaler Donjeg Srema i Verone a meta Crvene zvezde tražio je platu od 15.000 evra što se nikako ne uklapa u budžet i planove Partizana.

Sa platom od 15.000 evra na mesečnom nivou, odnosno 180.000 na godišnjem, Rade Krunić bi bio najplaćeniji fudbaler crno-belih što u Humskoj ne žele da prihvate.

Da li je na ovaj način Rade Krunić stavio Partizanu do znanja da ne želi da obuče crno-beli dres ili jednostavno veruje da je vredan novca koji traži, to bi mogao da demistifikuje isključivo mladi vezista.

Podsećamo da je Rade Krunić u prethodna dva prelazana roka bio velika želja Nenada Lalatovića i Crvene zvezde ali je Zvezdan Terzić objasnio da menadžeri stoje na putu realizacije transfera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FKP: Lomić, Sćepović, Krunić...

Izvor: B92, 16.Maj.2015

Novi šampion Srbije Partizan zainteresovan je za vezistu Borca iz Čačka Radeta Krunića, prenosi list 'Sport'...Takođe, dnevni sportski list navodi i da čelni ljudi crno-belih čekaju rasplet pregovora sa Markom Lomićem iz Mordovije i Marka Šćepovića iz Olimpijakosa, koji su označeni kao prioriteti...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.