Partizan i Zvezda u četvrtak dobijaju rivale, prenos žreba za Evroligu na Sport klubu

Izvor: Blic, 03.Jul.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Zvezda u četvrtak dobijaju rivale, prenos žreba za Evroligu na Sport klubu

Košarkaši najboljih evropskih klubova su na odmoru, ali će u četvrtak sa pažnjom osluškivati vesti iz Barselone, jer će u podne biti održano žrebanje grupa za Evroligu u sezoni 2013/14, uz direktan prenos na Sport klubu.

Prvi put u istoriji Srbija će imati dva predstavnika - šampiona države i ABA lige Partizan i drugoplasiranu ekipu regionalnog takmičenja Crvenu zvezdu.

Večiti rivali su u petom šeširu, zajedno sa italijanskim Armanijem i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvakom poljske Stelmet Zielonom Gorom, što znači da sa ovim timovima neće moći da budu u grupi.

Kao i prošle sezone, 24 ekipe će biti raspoređene u četiri grupe sa po šest timova i plasman u Top 16 će izboriti po četiri najbolje iz svake grupe. U toj narednoj fazi će biti formirane nove dve grupe sa po osam ekipa, a prve četiri će obezbediti mesto u četvrtfinalu.

Dvostruku uzastopnu titulu šampiona Evrope brani Olimpijakos.

Prvi šešir: Barselona, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid

Drugi šešir: Makabi, CSKA Moskva, Montepaski, Anadolu Efes

Treći šešir: Kaha Laboral, Unikaha, Fenerbahče, Žalgiris

Četvrti šešir: Galatasaraj, Lokomotiva Kuban, Budivelnik, Bamberg

Peti šešir: Armani, Partizan, Crvena zvezda, Stelmet

Šesti šešir: Bajern Minhen, Nanter, Starzbur, kvalifikant

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŽREBANJE GRUPA EVROLIGE ZA SEZONU 2013-2014 – KO ĆE BITI PROTIVNICI PARTIZANA I CRVENE ZVEZDE - SAMO NA SPORT KLUBU - ČETVRTAK, 4. JUL, 12 SATI, DIREKTAN PRENOS

Izvor: Beta OMS, 03.Jul.2013

Košarkaši najboljih evropskih klubova su na odmoru, ali u četvrtak će sa pažnjom osluškivati vesti iz Barselone. Naime, 4. jula u podne, u jednom od najlepših gradova na svetu, biće održano žrebanje grupa za Evroligu u sezoni 2013-14, a prvi put u istoriji Srbija će imati dva predstavnika...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.