Partizan i Bar - Šta imaju zajedničko?

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Bar - Šta imaju zajedničko?

Ekipa Partizana večeras gostuje od 19 časova ekipi Mornara u Baru.

Navijači Partizana željno isčekuju početak nove sezone ABA lige i prvu utakmicu njihovog tima.

Ekipa Aleksandra Džikića večeras igra svoj prvi meč i to u Crnoj Gori protiv Mornara u Baru, a već je svima jasno da u "Topolici" neće biti slobodnog mesta jer vlada neverovatno interesovanje za ovaj meč.

Ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veoma zanimljivo istaći, jeste veza između Partizana i Barana.

Naime, dvojica košarkaša iz Bara su u novijoj istoriji Partizana nosili dres crno-belih, a to su Đuro Ostojić i Aleksandar Pavlović.

Ostojić je sada i jedan od čelnih ljudi Mornara, nosio je dres Partizana tri sezone, dok je Aleksandar Pavlović u dva navrata oblačio dres crno-belih.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Grobari'': ''Crna Gora voli Partizan!'' (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016

Pred večerašnju premijeru u novoj sezoni ABA lige, navijači Partizana iz Crne Gore poslali su jasnu poruku...Već znate da večeras od 19 časova u Baru ekipa Partizana gostuje novajliji u ligi, ekipi Mornara, a uoči ove utakmice, ''Grobari'' iz Crne Gore su najavili da će ekipa Aleksandra Džikića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.