Partizan NIS: Počela prodaja karata za meč protiv Asesofta

Izvor: Sportal.rs, 10.Nov.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan NIS: Počela prodaja karata za meč protiv Asesofta

Košarkaški klub Partizan NIS u ponedeljak je počeo prodaju karata za meč 5. kola Evrokupa. Cena ulaznica za duel Partizana NIS i rumunskog Asesofta je 500 dinara za tribine i 1000 dinara za parter.

U ponedeljka je prodaja ulaznica moguća isključivo u prostorijama kluba na stadionu Partizana u periodu od 10 do 15 časova. Prodaja karata na blagajni južne tribine stadiona biće organizovana u sledećim terminima: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u utorak od 10 do 15 časova i sreduo d 11 do 14 časova, a potom na blagajni hale “Pionir” od 15 časova do početka utakmice.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Partizan NIS dočekuje rumunski Asesoft u sredu, 12. novembra sa početkom u 18 časova.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Partizan pustio u prodaju ulaznice za utakmicu Evrokupa protiv Asesofta

Izvor: Blic, 10.Nov.2014

KK Partizan NIS pustio je u prodaju karte za meč 5. kola Evrokupa protiv rumunskog Asesofta. Cene ulaznica za utakmicu su 500 dinara za tribine i 1000 dinara za parter...Karte se u ponedeljak mogu kupiti isključivo u prostorijama kluba na stadionu Partizana u periodu od 10 do 15 časova. Prodaja karata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.