Parni valjak ide na Kopenhagen, debituje Miletić (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parni valjak ide na Kopenhagen, debituje Miletić (VIDEO)

Do sada najozbiljnija provera Partizana na pripremama

Fudbaleri Partizana igraju od 18 sati u Sloveniji prijateljsku utakmicu protiv danskog prvaka Kopenhagena. Kao i u prethodnim pripremnim mečevima, trener crno-belih Miroslav Đukić opredelio se da u oba poluvremena izvede različite postave.

Prema najavama iz Slovenije, u drugom poluvremenu trebalo bi da debituje novi štoper Nemanja Miletić.

Sledeću kontrolnu utakmicu šampion Srbije igra za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva dana protiv moskovskog CSKA, a u prošloj su crno-beli savladali austrijskog drugoligaša Kapfenberg sa 2:0.

PARTIZAN (prvo poluvreme): Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Janković, Everton, Kosović, Đuričković, Mihajlović, Jovanović.

PARTIZAN (drugo poluvreme): Jovičić, Miletić Nemanja, Marković, Bošnjak, Munir, Radin, Marjanović, Stevanović Alen, Ilić, Pantić, Đilas.

KOPENHAGEN: Andersen, Hogli, Bengtson, Johanson, Tomsen, Kvist, Gregus, Kusk, Boilesen, Pavlović, Sotiru.



(FOTO: FK Partizan)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema čekanja - Đukić baca novajliju u vatru! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2017

Fudbalere Partizana od 18 časova očekuje četvrta kontrolna utakmica u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a slobodno se može reći da će duel sa Kopenhagenom biti najveći ispit do sada...Šampion Srbije za manje od dve nedelje igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona zbog čega...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.