Pančevo dobija atletsku stazu

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo dobija atletsku stazu

Novi infrastrukturni planovi već su najavljeni za narednu godinu i u Pančevu je potpisan ugovor između grada i Atletskog saveza Srbije o izgradnji nove staze na stadionu.

Ugovor je potpisan sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim i generalnim sekretarom ASS-a Slobodanom Brankovićem.

Atletski savez Srbije će gradu donirati idejni projekat, a grad će uz pomoć pokrajinskog sekretarijata finansirati modernu atletsku stazu.

Početak radova očekuje se na proleće 2016, a do kraja godine Srbija će imati još jedan objekat gde će moći da se održavaju trenažni procesi kao i takmičenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pančevo dobija novu atletsku stazu

Izvor: B92, 26.Nov.2015

U sredu je u Pančevu potpisan ugovor između grada i Atletskog saveza Srbije o izgradnji nove atletske staze na stadionu...Ugovor je potpisan sa gradonačelnikom Sašom Pavlov i generalnim sekretarom ASS Slobodanom Branković...Atletski savez Srbije će gradu donirati idejni projekat, a grad će uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.