Pakleni plan - Klop uparuje Grujića sa odličnim Hrvatom?!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakleni plan - Klop uparuje Grujića sa odličnim Hrvatom?!

Nakon Marka Grujića, Liverpul želi da dovede i mladog reprezentativca Hrvatske.

Trener Liverpula Jirgen Klop spreman je da ponudi 11.5 miliona funti za mladog hrvatksog reprezentativca Antea Ćorića.

Klub je već potpisao ugovor vredan 5 miliona funti sa našim Markom Grujićem, a Klop očigledno želi da obezbedi što dužu klupu za narednu sezonu.

Kako navode "Sportske Novosti", Nemac u letnjem prelaznom roku želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dovede devetnaestogodišnjeg Hrvata.

Ćorić trenutno nastupa za Dinamo iz Zagreba u koji je došao iz Red Bula iz Salcburga. Za seniorsku ekipu Dinama je debitovao 2014. godine i do sada je zabeležio 28 nastupa.

Ovaj mladi igrač je visok samo 172cm i igra na poziciji veznjaka, pa ga mnogi porede sa njegovim sunarodnikom Lukom Modrićem.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko kaže da je Matip besplatan?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016

Žoel Matip će ovog leta pristići u Liverpul, bez obeštećenja, ali će klub sa "Enfilda" morati da plati na drugi način...Jedno od tri poznata pojačanja za narednu sezonu Liverpula (pored Grujića i golmana Kariusa) jeste i Žoel Matip koji je svoj transfer realizovao još u januaru...On je odradio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.