Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENADA: Evo koliko će novca zarađivati Milinković, a koliko para potražuje Nikolić

Sada već bivši trener Voždovca Zoran Milinković danas je promovisan u šefa stručnog štaba Partizana, a kolika će biti njegova plata u Humskoj ostalo je pod velom tajne.

Ipak, kako prenose pojedini naši mediji priča se da bi zarada na mesečnom nivou popularnog Kize trebala da bude šest hiljada evra.
Tačnija je informacija koliko će novca Partizan morati da uplati na račun bivšeg trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Marka Nikolića. Kako je on dobio otkaz, a imao je važeći ugovor do 2016. godine, bivšem strategu crno-belih pripada 250 hiljada evra. Težak je to udarac za kasu Partizana.
Novi trener “parnog valjka” Zoran Milinković danas je predstavljen na stadionu JNA, a evo zbog čega bi protiv njega mogli da budu Grobari.
hotsport.rs       
The post PROMENADA: Evo koliko će novca zarađivati Milinković, a koliko para potražuje Nikolić appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: Hrabro ulazim u bitku

Izvor: Danas, 27.Mar.2015

Beograd - Dan posle nedeljnog remija sa Čukaričkim, Zoran Milinković je sa predsednikom i generalnim direktorom Partizana, Zoranom Popovićem i Milošem Vazurom, dogovorio prelazak u Humsku, u sredu ga je Upravni odbor crno-belih izabrao za naslednika smenjenog Marka Nikolića, a juče je doskorašnji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.