PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti bez milosti prema Njukaslu, Barsa i bez Mesija i Inijeste favorit u Sevilji

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti bez milosti prema Njukaslu, Barsa i bez Mesija i Inijeste favorit u Sevilji

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 3. oktobar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Posle serije loših rezultata Njukaslu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je prošlog vikenda malo nedostajalo da dođe do trijumfa nad Čelsijem, ali je morao da se zadovolji bodom. Siti je neuporedivo jači, pa bez obzira na vezane kikseve protiv Vest Hema i Totenhema efikasan kec je jedini realan i radi jače kvote odaberite kombinaciju 1&3+.

Brajton je prošlog vikenda remizirao na gostovanju Boltonu, a u klubu smatraju da je za konačan rezultat (2:2) presudno bilo prestrogo isključenje napadača Džejmija Marfija, pa su se žalili FA. No, i bez Škota lider na tabeli, koji i dalje nema poraz u šampionatu, ovde je favorit.

Prošlog vikenda Sevilja je konačno zabeležila pobedu. Doduše, pitanje je da li bi uspela da savlada Rajo Valjekano da protivnici nisu ostali sa igračem manje, pa iako je domaćima trijumf malo povratio samopouzdanje Barselona je favorit i bez povređenih Lionela Mesija i Andresa Inijeste.

Od ove utakmice ne bi trebalo očekivati više od dva pogotka. U dosadašnjih devet kola St. Pauli je čak sedam puta odigrao 0-2 (od toga poslednjih šest susreta vezano), a i Sandhauzen je od “razbijanja” Paderborna sredinom avgusta upao u neefikasnu fazu (ni na jednom meču od tog nije dao više od gola).

Mordovija je u seriji loših rezultata - računajući i ruski Kup, domaći su vezali četiri poraza, zato Spartaku, čije nas promenljive partije nikako ne oduševljavaju, pripada uloga favorita. Na njihovim međusobnim okršajima obično dolazi dosta pogodaka, zbog toga nam kombinacija 2&3+ deluje primamljivo

I jedni i drugi u sredu su doživeli poraze od klubovaa iz Mančestera. Ipak, promena na klupi prijala je domaćima koji su posle nje vezali dve pobede u Bundesligi. Istovremeno, Volfzburg je zapao u rezultatsku krizu, a kako su poslednjih godina dvojke retke u njihovim duelima ima dovoljno uslova za keca.

Bašakšehir je veoma nezgodan domaćin, a svog daleko čuvenijeg i uspešnijeg gradskog rivala prošle sezone je "isprašio" sa 4:0. Međutim, šampion ima mnogo bolji međusobni skor, a pošto se sa dva uzastopna prvenstvena trijumfa primakao vrhu tabele usudićemo se da mu sada damo prednost.

U ovaj derbi grada Verone Kjevo ulazi kao favorit. Leteći magarci mogu da budu zadovoljni rezultatima koje su zabeležili u dosadašnjem delu prvenstva jer su jedini poraz doživeli u okršaju sa Interom, dok su odoleli čak i Juventusu, a njihove komšije imaju samo tri boda i još su bez pobede.

Na papiru, Lion je veliki favorit. Međutim, Rems od početka sezone igra iznenađujuće dobro i u ovu utakmicu ulazi mnogo rasterećeniji i odmorniji zbog toga što, za razliku od domaćina, nema obaveze u evropskim takmičenjima. Stoga smatramo da je mudro da preskočite keca, ma koliko vas mamio.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Bajern gazi i Milionere, vreme je da madridski derbi pripadne Realu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 10:42

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 4. oktobar....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.