PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Probajte sa Hertom, a tu su i dvojke u Valensiji i Gracu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Probajte sa Hertom, a tu su i dvojke u Valensiji i Gracu

Pročitajte nekoliko predloga za 10. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Prošlonedeljno poniženje (najteži poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od Barselone u istoriji) primoraće domaće da "izginu" zarad iole časnog oproštaja, ali navijači će pre da im mašu belim maramicama, nego da ih podrže. Zato više verujemo u dvojku, nego u GG. Ako želite veću kvotu, ovaj meč je u ponudi Trostruki Superpar.

Rapid se i dalje takmiči na tri fronta, a budući da u poslednjoj deceniji nije imao mnogo uspeha u nacionalnom kupu ovu utakmicu odigraće maksimalno angažovano. Admira tu i tamo uspeva da mu odoli, ali sada je kec realna varijanta. Ako želite veću kvotu, ovaj meč nalazi se u ponudi Trostruki Superpar.

Iako više nije toliko dominantan, Salcburg je i dalje najjači u Austriji i pokušava da osvoji treću uzastopnu "duplu krunu". Šturm ga dugo nije dobio u Gracu, ali je i te kako kadar da postigne gol, pa predlažemo dvojku i KMB 2&GG. Ako želite veću kvotu, ovaj meč nalazi se u ponudi Trostruki Superpar.

Poslednji trijumf u Parizu Lion je zabeležio upravo u Kupu, ali to se desilo pre gotovo četiri godine. Od tada PSŽ nema ozbiljnog konkurenta u bivšem višestrukom državnom prvaku i kec ne bi smeo da izostane, uparite ga sa TM1 2+. Ako želite veću kvota, ovaj meč nalazi se u ponudi Trostruki Superpar.

Bešiktaš se na "mala vrata" ušunjao među osam, ali se njegov trener Šenol Guneš u Kupu oslanjao na momke koji su mu u drugom planu. Konja je dobra ekipa, te crno-beli neće previše kalkulisati, što znači da će keca da isprati 2-4. Ako želite veću kvotu, ovaj meč nalazi se u ponudi Trostruki Superpar.

Remi u prvoj utakmici bilo je prilično iznenađenje jer se Piterboro nalazi u mnogo slabijoj ligi i pritom ne blista. Vest Bromvič Albion bi morao da ispravi kiks sa Hotornsa, međutim, možda je umesto dvojke bolje da birate GG.

Na Hajdenhajmovim utakmicama ne pada mnogo golova, a pošto će drugoligaš verovatno pokušati da dođe do polufinala pojačanom defanzivom i preko kontranapada, 0-2 se samo nameće. Herta je svakako bliža trijumfu, zato vam sugerišemo i KI2VPP2.

Drugoligaš Portimonense imao je stoprocentan učinak u grupi sa Sportingom, Pasos Fereirom i Arukom, pa budite oprezni - Maritimo jeste favorit, ali forma mu je zabrinjavajuća. U tom kontekstu GG i 2-3 deluju nam mudrije od keca.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.