PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Frajburg pobeđuje za povratak u Bundesligu, Ren bez izgleda na Parku prinčeva

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Frajburg pobeđuje za povratak u Bundesligu, Ren bez izgleda na Parku prinčeva

Pročitajte nekoliko predloga za 29. april...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Pari Sen Žermen je posle titule odbranio i Liga kup, pa do kraja sezone ima još dva cilja: zadržavanje pehara osvajača Kupa i 100 datih golova u francuskom šampionatu, od čega ga razdvaja još 11 pogodaka. Renu su bodovi neophodni, međutim, verujemo u keca koji bi mogao da ima kvotu 1,40.

Benfika se namučila protiv Rio Avea, ali uspela je da zadrži dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Sporting. Iako je već jedanaest kola bez pobede Gimarais ne može da ispadne, pa u keca ni najmanje ne sumnjamo, a radi veće kvote iskombinujte ga sa 2-4. Meč je u našoj Super 8+1 grupi.

Braga je ponovo prikazala neubedljivu partiju na gostovanju, ali pred svojim navijačima igra dobro, pa bi bila favorit i protiv ozbiljnijeg tima. Setubal je od 27. februara osvojio jedan jedini bod, što dovoljno govori o njegovoj formi. Stoji da su gosti možda motivisaniji, ali protivnik je kvalitetniji.

Midlsbro, koji je vezao dva remija, deli prvo mesto sa Barnlijem i Brajtonom, ekipom koja je u najboljoj formi u Čempionšipu i koja u poslednjem kolu dolazi na njegov Riversajd. Jasno vam je zašto je dvojka ovde jedina varijanta - ne pobede li, gosti bi mogli da ostanu bez direktnog plasmana u elitu.

Iako je međusobni skor apsolutno na strani gostiju, ne bi nas začudilo ukoliko bi Bursa protiv branioca šampionske titule prekinula niz od tri prvenstvena poraza zato što Galatasaraj od oktobra van svog “bunjišta” ima očajan učinak (0-4-7). Kvota na trijumf domaćih sigurno je vredna rizikovanja.

Paderborn je u zoni ispadanja, ali još ima sasvim solidne šanse da se izvuče. Međutim, protiv lidera na tabeli teško može da se nada bodovima koji bi mu približili spas. Frajburg je u poslednjih deset kola ostvario devet pobeda i remi, pa bi sve osim dvojke bilo iznenađenje. Par je u Super 4+1 ponudi.

Varegem je jedini tim bez pobede u plej-ofu, međutim, ako ikoga može da savlada, onda je to Ostende koji je nezgodan domaćin (pitajte fudbalere Anderlehta), ali i prilično bezopasan gost. I jedni i drugi igraju na gol više, tako da očekujemo i pogotke na obe strane. No, kvota na keca je bolja.

Kork je irsko prvenstvo počeo malo uspešnije nego Sveci i ima dva boda više. Međutim, gosti imaju za nijansu bolji međusobni skor i nisu im strane pobede na Tarners Krosu. Zbog toga nam se čini da je pametnije da se opredelite za dosta pogodaka (jer su njihovi okršaji obično efikasni), nego za keca.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.