Izvor: Politika, 17.Nov.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„POLITIKA” SAZNAJE: Aleksandar Stanojević prva opcija za selektora

Savo Milošević, od pre tri dana novi potpredsednik FSS, dobio je od Saveza odrešene ruke da nađe najbolje rešenje, kako bi na sednici Izvršnog odbora 25. novembra, mogao da predloži novog selektora Srbije u fudbalu.

Kako „Politika” saznaje. Savo Milošević će posle odlaska Holanđanina Dika Advokata, pokušati da na klupu Srbije dovede Aleksandra Stanojevića, koji je trenutno šef stručnog štaba izraelskog Makabija iz Haife.

Opširnije u štampanom izdanju „Politike”

D. Todorović

objavljeno: 18.11.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurčić ostaje selektor do kraja kvalifikacija?

Izvor: Press, 18.Nov.2014, 11:36

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, koji će večeras voditi A tim u prijateljskom meču protiv Grčke na Kritu, prvi je kandidat za naslednika Dika Advokata na funkciji stratega nacionalnog tima, prenosi Sport. ...

Nastavak na Press...

Milošević: Ne smem da pogrešim u izboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2014

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević rekao je danas da neće žuriti oko izbora novog selektora, jer nacionalni tim nema pravo na grešku i mora da ostane u trci za plasman na Evropsko prvenstvo...Holanđanin Dik Advokat nedavno je podneo ostavku zbog lošeg starta u kvalifikacijama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.