Izvor: HotSport.rs, 12.Jan.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE KOJE SU CRVENO-BELI DUGO ČEKALI: Pada potpis na Marakani!

Crveno-beli za defanzivca plaćaju Napretku 100.000 evra i procenat od dalje prodaje.
Peto zimsko pojačanje Crvene zvezde je Abraham Fimpong (23), koji je sinoć iz Akre stigao u Beograd, kako je HotSport ekskluzivno najavio.
Posle odmora, danas slede lekarski pregledi i utanačavanje trogodišnjeg ugovora, po kom bi defanzivac iz Gane trebalo da dobije osam hiljada evra mesečno, plus bonusi i premije.
Transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Zvezdu koštao 100.000 evra, koliko pripada Napretku, plus procenat od dalje prodaje. Frimpong je u Srbiji već pet godina, pa mu prilagođavanje neće predstavljati problem, a zna i jezik.
Crvena zvezda je poslala dokumentaciju za vizu, pa se očekuje da se saigračima priključi u ponedeljak na pripremama u Sloveniji.
 
The post POJAČANJE KOJE SU CRVENO-BELI DUGO ČEKALI: Pada potpis na Marakani! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova promocija na "Marakani"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2017

Odbrambeni fudbaler iz Gane Abraham Frimpong je peto pojačanje Crvene zvezde ove zime, potvrđeno je Tanjugu iz kluba...Promocija doskorašnjeg štopera kruševačkog Napretka je zakazana za sutra od 13 časova na stadionu "Rajko Mitić"...Frimpong (23), koji kao tinejdžer nije prošao probu u Partizanu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.