Ožije preuzeo vođstvo u Argentini

Izvor: B92, 29.Maj.2011, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožije preuzeo vođstvo u Argentini

Francuz Sebastijan Ožije nalazi se pred trijumfom na šestom takmičenju sezone u Svetskom reli šampionatu, Reliju Argentini.

Vozač Sitroena pred poslednja četiri specijalna ispita ima skoro 44 sekunde prednosti u odnosu na Miku Hirvonena u Fordu.

Treće mesto, sa još četiri sekunde većim zaostatkom, drži aktuelni svetski šampion Sebastijan Leb.

Pred drugi dan relija u Argentini u vođstvu se nalazio vozač Forda Jari-Mati Latvala. Iako se očekivalo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Finac nastaviti dominaciju i u subotu, njega su zadesili veliki problemi tokom 13. specijala i izgubio mnogo vremena i sada je osmi u poretku, sa više od 12 minuta zaostatka.

Do tog 13. ispita, Latvala i Ožije su vodili veliku borbu, ali je potom Francuz ostao usamljen na vrhu. Iza prve trojice sledi Peter Solberg u privatnom Sitroenu DS3, ispred vozača Stobart Forda Madsa Ostberga, Federika Viljagre u Mančiz Fordu, još jednog Stobartovog pilota Metjua Vilsona i Latvale.

Reli Argentine završava se u nedelju, kada će biti vožena četiri brzinca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WRC : Ožije najbrži posle drugog dana relija Argentina

Izvor: AutoBlog, 29.Maj.2011

Vozač Citroena, Sebastijan Ožije, završio je drugi dan relija Argentine na vodećoj poziciji sa 43.7 sekundi prednosti ispred Mike Hirvonena.Latvala, Ožije i Solberg su vodili ljutu bitku tokom drugog dana i izgledalo je da Latvala drži sve pod kontrolom ali je onda tokom trinaeste deonice doživeo...

Nastavak na AutoBlog...

Fetel najbolji u Monaku

Izvor: Danas, 29.Maj.2011

Aktuelni svetski šampion Formule 1 Sebastijan Fetel ostvario je petu pobedu u šestoj trci ove sezone koja je bila uzbudljivija od svih prethodnih. Do 15. pobede u karijeri vozač Red Bula stigao je u vremenu od 2:09:38.373 sata, a nakon njega kroz cilj su prošli Fernando Alonso iz Ferarija i Dženson...

Nastavak na Danas...

Leb osvojio reli Argentine

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 00:55

Sedmostruki svetski šampion u Reliju, Sebastijan Leb, uspeo je da prevaziđe kaznu od jednog minuta i zabeleži tesnu pobedu u Argentini...Francuz je završio 2,4 sekunde ispred Fordovog Mike Hirvonena na drugom, i 7,3 sekundi ispred kolege Sebastijena Ožijea na trećem mestu...Leb je kaznu dobio u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.