Ovo više nije sreća, ovo režira onaj odozgo: Teodosić očajan posle novog poraza od Olimpijakosa

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo više nije sreća, ovo režira onaj odozgo: Teodosić očajan posle novog poraza od Olimpijakosa

Sprski plejmejker Miloš Teodosić na svojoj koži je osetio još jedan bolan epilog meča sa Olimpijakosom na završnom turniru Evrolige.

Još jedan poraz...

Sa 23 poena Teodosić je bio najbolji akter meča, ali će se jedino pamtiti njegov promašaj šest sekundi pre kraja, za preokret i vođstvo, možda i pobedu.

- Mislim da smo igrali veoma dobro u većem delu utakmice, na trenutke sjajno, ali, iskreno, ne znam šta da kažem o novom porazu od Olimpijakosa... >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - bili su prvi utisci Teodosića posle još jednog neuspeha u duelu sa grčkim timom.

- Borili smo se 40 minuta, nismo izgubili od nekog trećerazrednog tima, izgubili smo od Olimpijakosa, od ozbiljnog tima. Ok, ovo je već treći ili četvrti put da nas pobede na fajnal-foru, ali, znate, oni su sjajna ekipa. Uspeli su da se vrate, nikad ne odustaju. To je tim koji nikad ne odustaje i moramo im čestitati na tome. Naravno da smo tužni, ali sam i ponosan na moje saigrače za sve što su prikazali ove sezone, čak i na ovoj utakmici.

Teodosić više ni sam ne može da objasni poraze od Olimpijakosa.

- Možda nismo imali sreće, ali možda više u pitanju nije sreća, možda je neko odozgo odgovoran za ovo, nisam siguran šta je.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Teodosić: "Možda više nema veze sa srećom, možda je nešto odozgo"

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017

Teodosić ne može da pronađe pravi razlog poraza od Olimpijakosa kojem je čestitao plasman u finale...Miloš Teodosić nije imao razloga za zadovoljstvo iako je odigrao sjajnu partiju u okviru polufinala EL. Njegov tim je poražen od Olimpijakosa sa 82:78 i moraće da igra u meču za treće mesto..."Olimpijakos...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.