Ovo bi bila senzacija - Profesor na klupi Engleske?

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo bi bila senzacija - Profesor na klupi Engleske?

Arsen Venger bi mogao da sedne na klupu reprezentacije Engleske, prenosi Dejli Mejl.

Engleski mediji su sinoć objavili, onako stidljivo, da bi jedan od kandidata da nasledi Sema Alardajsa mogao da bude i Arsen Venger, sadašnji menadžer Arsenala.

Razlog je činjenica da Arsenu Vengeru ističe ugovor narednog leta sa Arsenalom.

Ipak, pominje se često da bi Arsenal mogao da ponudi Vengeru novi ugovor, do čega će najverovatnije i doći, što će daleko smanjiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šanse da ovaj trener preuzme reprezentaciju Engleske.

Sem Alardajs je juče ponudio ostavku koja je odmah prihvaćena, a pored Vengera pominjali su se i pojedini bivši selektori.

Ipak, razlog zašto su mediji pisali o potencijalnom preuzimanju Engleske od strane Vengera jeste i njegova izjava od pre par meseci.

"Da li bih mogao da treniram reprezentaciju Engleske? Zašto da ne. Ipak, sada sam fokusiran na klupski fudbal. Svakako, Engleska je moja druga država, bio sam na kolenima kada je Island pobedio", rekao je Venger.

Sumnjamo da bi do ovoga moglo do dođe, ali nemojte odbaciti mogućnost... Ono što je sigurno, jeste da veliki klub kakav je Arsenal, neće dozvoliti svom treneru da predvodi i jednu reprezentaciju, makar se on zvao i Arsen Venger.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger kandidat za selektora Engleske?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2016

Menadžer Arsenala Arsen Venger mogao bi da nasledi Sem Olerdajsa na funkciji selektora Engleske, prenosi Dejli Mejl...Kako se navodi, čelnici FA Engleske rado bi iskoristili činjenicu da Vengeru na kraju sezone ističe ugovor sa Arsenalom, na čijoj klupi sedi pune dve decenije...Francuski stručnjak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.