Ovaj dečak ima 11 godina, već je pakleni trener!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj dečak ima 11 godina, već je pakleni trener!

Upoznajte Danijela Frajera.

Pravi je frajer, ne samo po prezimenu.

Dečak od 11 godina iz Vešama dobio je priliku da na jednoj utakmici vodi svoj omiljeni tim, u sredu je sa AFC Fildom pobedio Bolton!

Pomenuti klub, AFC Fild, član Nacionalne severne lige odlučio je da na kraju minule sezone nagradi jednog svog navijača prilikom da sa klupe predvodi ekipu na jednoj utakmici.

Danijela je ovim nagradio prijatelj koji je primarno izvučen, a koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio sprečen da prisustvuje utakmici sa Boltonom.

11-godišnji Danijel je održao govor pre utakmice, održao konferenciju za medije i pravio izmene u skladu sa time kako se odvijao meč i kako je procenio da je potrebno.

Na utakmici je bio odenut u jaknu na kojoj je pisalo 'šef'.

Pre utakmice je sa dosta samopouzdanja govorio o svojoj obavezi.

"Postaraću se da tokom utakmice održim visok nivo samopouzdanja. Ukoliko stvari ne budu išle kako očekujemo, na poluvremenu ću probati da doprem do igrača.", rekao je Danijel.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ima 11 godina i fudbalski je trener

Izvor: Mondo, 30.Jul.2015

Klinac iz Engleske dobio priliku da vodi nižerazredni klub u prijateljskoj utakmici protiv drugoligaša Boltona i uspeo je da izbori nerešen rezultat!..Foto: AFC Fylde/Facebook..Danijel Frajer sanja da postane fudbaler. Kada bude počela nova školska godina u septembru imaće šta da priča drugarima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.