Osipa se šampionsko društvo u Lesteru - Marez tražio da ide

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osipa se šampionsko društvo u Lesteru - Marez tražio da ide

"Prošlog leta sam imao kvalitetan razgovor sa prvim čovekom kluba i dogovorili smo se da ostanem još godinu dana kako bi pomogao Lesteru u Ligi šampiona i u godini tranzicije posle titule. Ipak, ja sam veoma ambiciozan čovek i mislim da mi je sada potrebno novo iskustvo“, rekao je Marez

Loše vesti za navijače Lestera. Jedan od kovača šampionske titule iz prošle sezone Rijad Marez zatražio je od uprave da ga puste da u letnjem prelaznom roku promeni klub.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je zahtev za transfer obrazložio željom da se sledeće sezone bori za trofeje, a Lester je nedavno Premijer ligu završio na 12. mestu.

Alžirski internacionalac bio je proglašen za igrača godine u 2016, ali ni on, ni ekipa nisu uspeli ni približno da ponove rezultat iz prošle sezone.

“Zbog ogromnog poštovanja prema klubu i navijačima, morao sam da budem iskren i obavestim klub o svojim namerama. Osećam da je vreme da krenem dalje. Prošlog leta sam imao kvalitetan razgovor sa prvim čovekom kluba i dogovorili smo se da ostanem još godinu dana kako bi pomogao Lesteru u Ligi šampiona i u godini tranzicije posle titule. Ipak, ja sam veoma ambiciozan čovek i mislim da mi je sada potrebno novo iskustvo“, rekao je Marez, a prenosi Dejli Miror.

Marez je u Lesteru već tri i po godine, za Lisice je odigrao 138 utakmica i postigao 35 golova. Engleski klub ga je platio 500.000 evra francuskom Avru, a sada se njegova tržišna vrenost procenjuje na između 20.000.000 i 30.000.000 evropskih novčanica.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno - Marez napušta Lester, a koji je sledeći korak?!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017

Veliki transfer na pomolu u Lesteru...Jedan od najboljih igrača Lestera Rijad Marez saopštio je danas da je spreman za naredni korak u karijeri...Marez je i prošlog leta bio blizu odlaska, ali je odlučio da ostane posle osvojene titule da igra u Ligi šampiona.....''Uz svo poštovanje prema fudbalskom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.