Orlovi sa +8 putuju u Češku

Izvor: B92, 07.Jun.2014, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" sa +8 putuju u Češku

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je Češku rezultatom 23:15 u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2015.

"Orlovi" su u niškoj hali Čair stekli osam golova prednosti pred revanš koji je na programu za sedam dana u Brnu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je kapiten Momir Ilić sa sedam golova, dok su se Marko Vujin i Ivan Nikčević pet puta upisali u listu strelaca.

Selekcija Srbije je vodila od početka i kontrolisala rezultat u toku cele utakmice, a na poluvremenu je vodila rezultatom 13:6, iako su reprezentativci pre duela sa Češkom imali samo tri zajednička treninga.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUKOMET (SP): Srbija nadomak Katara

Izvor: Mondo, 07.Jun.2014

"Orlovi" ubedljivo pobedili Češku u prvoj utakmici baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo 2015. godine u Kataru.

Nastavak na Mondo...

BLIZU MUNDIJALA: Rukometaši Srbije sa plus 8 idu u Češku

Izvor: Kurir, 08.Jun.2014, 00:15

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je kapiten Momir Ilić sa sedam golova, a Marko Vujin i Ivan Nikčević postigli su po pet golova...Rukometaši Srbije pobedili su u Nišu selekciju Češke sa 23:15 (13:6) u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine...Selekcija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.