Rukometaši Srbije sa +8 idu u Češku na revanš za prvenstvo sveta

Izvor: Blic, 07.Jun.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije sa "+8" idu u Češku na revanš za prvenstvo sveta

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je Češku sa 23:15 (13:6) u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo.

Sjajno prvo poluvreme obećavalo je deklasiranje rivala i gotovo izvestan plasman na šampionat planete čiji je Katar domaćin 2015. godine, jer je Darko Stanić briljirao među stativama našeg gola a napadu išlo sasvim dobro, no loš početak drugog dela meča uneo je nervozu kod svih koji su se domaćinima zvali u niškom "Čairu".

Posle 13:6, prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je počela da splašnjava sve do deset minuta pred kraj susreta, kada je Stanić ponovo "spustio zavesu" pred golom, a kontre i sjajna odbrana omogućili "orlovima" da stignu do 21:12 u 57. minutu. Tih "+9" je na kraju splaslo, ali su tri uzastopna gola Marka Vujina omogućila da se sa solidnom razlikom ode na revanš.

Najefikasniji u našoj selekciji bili su Ilić sa sedam, te Vujin i Nikčević sa po pet pogodaka.

Revanš je na programu sledećeg vikenda, u subotu 14. juna, u Brnu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP (baraž): Rapsodija "orlova" u "Čairu" protiv Češke

Izvor: Sportal.rs, 07.Jun.2014

Rukometaši Srbije u hali “Čair” u Nišu savladali su pred oko 3.000 navijača reprezentaciju Češke sa 23:15 (13:6), u prvoj utakmici baraža za Svetsko prvenstvo 2015.

Nastavak na Sportal.rs...

Srbija blizu SP, “orlovi” sa +8 idu na revanš u Češku

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jun.2014, 00:22

Reprezentacija Srbije pobedila je u Nišu selekciju Češke 23:15 (13:6) u prvom meču baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2015.. . Silovito su krenuli izabranici Vladana Matića i prvo poluvreme završili sa sedam poena prednosti. Briljirao je Darko Stanić na golu „orlova“, odbrana...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.