Orlovi protiv Mađara za Mundijal

Izvor: B92, 08.Apr.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Orlovi' protiv Mađara za Mundijal

Futsal reprezentacija Srbije sastaje se od 17 časova sa Mađarskom u revanš meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo.

Pobeda bi selekciji Srbije donela plasman na Mundija, prvi put u istoriji ovog takmičenja. Prva utakmica završena je minimalnom pobedom Mađarske od 1:0.

Selektor futsal selekcije Aca Kovaćević nada se punom Pioniru i pobedi svog tima.

„Pred nama je veliki izazov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i šansa da pobedom u ,nadam se, punom ’Pioniru’ ostvarimo veliki podvig i vrhunsku nadogradnju nečega što u srpskom futsalu traje već šest godina", kaže Kovačević.

On je dodao da će njegovi izabranici biti mnogo ’konkretniji u igri’ nego u prvoj utakmici sa Mađarskom.

Mogu da obećam u svoje lično i u ime svih članova reprezentacije da smo svesni važnosti trenutka i da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo cilj koji svi želimo ", rekao je selektor.

Reprezentativac Srbije Slobodan Rajčević rekao je da igrači imaju ogroman motiv i da garantuje da će izgarati na terenu.

Borićemo se kao nikad do sada jer je ulog zaista veliki, a trenutak poseban za sve nas. poraz od Mađarske u prvoj utakmici nije objektivan odraz odnosa u kvalitetu dva tima. Mislim da se u ovoj utakmici isključivo mi pitamo. Neophodno je samo da pristup utakmici bude na najvišem mogćem nivou i sigurni ćemo pobediti i obezbediti plasman na svetsko prvenstvo", zaključio je Rajčević.

Revanš meč baraža igra se u beogradskom ’Pioniru’, a ulaz u halu biće besplatan.

Svetsko prvenstvo u futsalu održava se na Tajlandu i na programu je od 1. do 18. novembar ove godine.
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Orlovi" na Mundijalu! (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 08.Apr.2012

Futsal reprezentacija Srbije prvi put će igrati na Svetskom prvenstvu koje će ove godine u novembru biti održano na Tajlandu. Ekipa koju predvodi selektor Aca Kovačević bila je veoma ubedljiva u revanšu baraža.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.