Orlovi: Obećano – ispunjeno!

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi: Obećano – ispunjeno!

Jedna od najjačih reprezentacija Evropskog prvenstva u futsalu 2016. godine savladana je u derbiju koji je odlučivao o tome ko će izbeći Španiju, a ko će na Ukrajinu u četvrtfinalu. Velika pobeda "orlova", koju su mnogi priželjkivali, ali u koju je malo ko verovao. Jesu, ipak, oni za koje je bilo najpotrebnije da tako razmišljaju. Naši igrači. "Obećali smo kapitenu Marku Periću poklon za rođendan i nismo želeli da ga razočaramo. Ovu pobedu, takođe, posvećujem treneru reprezentacije Dejanu Kneževiću. Obećao sam mu da će pasti Portugal, jer ne može da bude drugačije pred ovakvom publikom.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kocić: Za ovo se živi, ponosan sam na saigrače

Izvor: Beta, 07.Feb.2016

Futsal reprezentativac Srbije Mladen Kocić rekao je danas, nakon pobede nad Portugalom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva, da je ponosan na svoje saigrače."Nismo hteli da razočaramo kapitena Marka Perića, obećali smo mu poklon za rodjendan u vidu pobede protiv Portugala i možemo zajedno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.