Orlići odleteli u Švedsku

Izvor: S media, 11.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" odleteli u Švedsku

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas u Švedsku gde će od 15. do 29. juna učestvovati na završnom turniru Evropskog prvenstva.

U Kopenhagenu ekipi će se priključiti i Nemanja Matić, Miralem Sulejmani, Ivan Obradović i Gojko Kačar koji su propustili pripreme na Zlatiboru zbog obaveza u "A" selekciji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Selektor ekipe Slobodan Krčmarević rekao je uoči puta da je veoma zadovoljan onime što je video tokom priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Zlatiboru.

- Dobro smo trenirali, nemamo zdravstvenih problema. Imali smo kvalitetnu probu na utakmici sa Makedonijom na kojoj smo pobedili sa 4:1, iako nisam mogao da računam na sve igrače sa spiska, jer su neki bili sa seniorskim timom.

- Imamo odličnu generaciju koja u Švedskoj može da ostvari zapažen rezultat. Prvi cilj je plasman u polufinale što bi bio veliki uspeh - ocenio je Krčmarević čiji su prethodnici na 2004. i 2007. godine igrali i u finalima turnira.

Na prvenstvu Evrope mlada reprezentacija Srbije će igrati u grupi A sa selekcijama domaćina, Italije i Belorusije, a prvi meč izabranici Slobodana Krčmarevića odigraće 16. juna od 20.45h u Helsingborgu protiv “Azura”.

Tri dana kasnije od 18.15h u Malmeu rival je Belorusija, a poslednji meč prve faze takmičenja naši mladi fudbaleri odigraće 23. juna od 20.45h protiv domaćina, Švedske, takođe u Malmeu.

- Početak neće biti nimalo lak, jer igramo sa jednim od glavnih favorita, sa igračima koji već konkurišu za seniorsku selekciju "azura". Moj kolega Pjerluiđi Kaziragi na raspolaganju ima zaista jak sastav čiji fudbaleri, poput Sebastijana Đovinka, Marija Balotelija i Roberta Akvafreske, već nose igre svojih klubova u Seriji A.

- Svakodnevno nas kontaktiraju naši iseljenici u Švedskoj. Nadamo se da ćemo imati više od 3.000 navijača na svim utakmicama što može da nam bude velika pomoć za dobar rezultat - istakao je Krčmarević.

U grupi B igraju Španija, Finska, Engleska i Nemačka, a po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe plasiraće se u polufinale....

Vest u celini možete pročitati na sajtu S media

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Orlići“ u Švedskoj traže mesto na postolju

Izvor: Blic, 11.Jun.2009

Sa Zlatibora se vidi Švedska. Mlada fudbalska reprezentacija završila je i poslednje pripreme, a jutros je iz Beograda otputovala u zemlju „tri krune", gde se od 15. do 29. juna održava Evropsko prvenstvo...Javnost od „orlića" očekuje da nastave nisku svojih prethodnika, pošto je Srbija...

Nastavak na Blic...

Mladi otputovali u Švedsku

Izvor: RTV Pink, 11.Jun.2009

. . . Mlada fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas na Evropsko prvenstvo u Švedskoj, koje će igrati od 15. do 29. juna. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.