Orlići imaju novog komandanta: Goran Đorović selektor mlade reprezentacije

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" imaju novog komandanta: Goran Đorović selektor mlade reprezentacije

Najvažnija odluka na današnjoj sednici Fudbalskog saveza Srbije svakako je izbor Gorana Đorovića za novog selektora reprezentacije do 21 godine.

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je sednica Odbora za hitna pitanja. Najvažnije odluke odnose se na izbor novog selektora mlade reprezentacije Srbije, odnosno odabir stadiona na kome će naša najbolja reprezentacija dočekati selekciju Moldavije, 2. septembra, u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Svetsko prvenstvo u Rusiji.

#orlovi #FSSrbije ??????????????? pic.twitter.com/L3yx5euof6

Novi selektor "orlića" je Goran Đorović (45), bivši istaknuti reprezentativac, učesnik SP u Francuskoj (1998) i EP u Belgiji i Holandiji (2000). Bliski saradnik aktuelnog selektora Slavoljuba Muslina na našem putu do Rusije, sada će preuzeti brigu o generaciji 1996. koju očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Italiji.

"Orlići" se nalaze u grupi sa Austrijom, Rusijom, Jermenijom, BJR Makedonijom i Gibraltarom.

Odbor za hitna pitanja doneo je i odluku o zameni domaćinstva kvalifikacionog duela sa Moldavijom, a taj meč igraće se na travi stadiona Partizana.

Naime, prvobitno je bilo planirano da Moldaviju ugostimo na stadionu "Rajko Mitić", ali zbog neophodnosti zamene travnate podloge, susret će biti odigran u Humskoj sa početkom u 18.00.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Orlići'' imaju novog selektora! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017

Iznenađujući izbor, ili ne?..Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i dugogodišnji jugoslovenski reprezentativac Goran Đorović izabran je za novog selektora mlade reprezentacije Srbije, potvrđeno je iz FSS...Kao što znate, on je aktuelni pomoćnik selektora ''A'' reprezentacije Slavoljuba Muslina,...

Nastavak na Sportske.net...

Goran Đorović selektor Mlade reprezentacije

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je sednica Odbora za hitna pitanja. Novi selektor mlade reprrezentacije Srbije postao je Goran Đorović (11.09.1971), bivši istaknuti reprezentativac, učesnik SP u Francuskoj (1998) i EP u Belgiji i Holandiji (2000)...On je bliski saradnik selektora...

Nastavak na Vesti-online.com...

Potvrđeno - Evo gde i kad će Srbija dočekati Moldaviju

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017

Sve je danas ozvaničeno...Posle izbora novog selektora mlade reprezentacije Srbije, Odbor za hitna pitanja FSS doneo je još jednu važnu odluku...Ona je vezana za mesto odigravanja naredne kvalifikacione utakmice za plasman na Svetsko prvenstvo, između reprezentacija Srbije i Moldavije...Prvobitno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.