Oni se nisu štedeli na terenu, ali ni van njega...

Izvor: B92, 22.Jun.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni se nisu štedeli na terenu, ali ni van njega...

Boris Beker nije jedini sportista milioner koji je ostao bez bogatstva stečenog tokom profesionalne karijere.

Skupi automobili, još skuplji razvodi, alimentacije, luksuzne vile i zavisnost prijatelja i rodbine od novčanika sportista taj novčanik su više puta umeli da vrlo brzo isprazne.

Milionske svote novca trošene su i na poroke poput kocke, a za bankrot pojedinih sportskih legendi "kriva" su i loša ulaganja ili konsultantske firme.

Koji god da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlog što i vrhunski sportisti ostaju bez svojih miliona podsećamo vas na neke od onih koji su svoje bogatstvo mereno desetinama ili stotinama miliona evra ili dolara da potroše, smanje ili završe u velikim dugovima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.