Oldriddž i Horford igrači nedelje

Izvor: MVP.rs, 23.Dec.2014, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oldriddž i Horford igrači nedelje

Krilni košarkaši su nagrađeni za dobre partije prikazane tokom prethodne nedelje.

Košarkaši Atlante i Portlanda su proglašeni najboljim igračima Istočne i Zapadne konferencije za partije prikazane u periodu od 15. do 21. decembra.

Al Horford je sa Atlantom na Istoku napravio skor od tri pobede, bez poraza, a krilni centar je u tom periodu u proseku postizao 18.3 poena po utakmici, uz 6.7 skokova, pet asistencija, 1.67 blokada i jednom ukradenom loptom po >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << utakmici.

Lamarkus Oldridž je sa Portlandom tokom prethodne nedelje imao skor 4-0, od čega su dve pobede bile nad šampionom Lige, San Antonio Spursima. Krilni centar Portlanda je na svim utakmicama beležio dabl-dabl, a u proseku je postizao 26.3 poena, 14.3 skoka i 2.25 ukradenih lopti po utakmici.

Ostali igrači nominovani za igrača nedelje bili su Džimi Batler, Lebron Džejms, Montej Elis, Blejk Grifin, DeAndre Džordan, Entoni Dejvis, Dejmian Lilard, Kajl Lauri i Keli Olinik.

(foto: espncdn.com)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Oldridž i Horford igrači nedelje

Izvor: MVP.rs, 23.Dec.2014

Krilni centri su nagrađeni za dobre partije prikazane tokom prethodne nedelje...Košarkaši Atlante i Portlanda su proglašeni najboljim igračima Istočne i Zapadne konferencije za partije prikazane u periodu od 15. do 21. decembra...Al Horford je sa Atlantom na Istoku napravio skor od tri pobede,...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.