Old Traford – ringišpil za golmane: Četiri transfera za 24 časa!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Old Traford – ringišpil za golmane: Četiri transfera za 24 časa!

Čeka se Kejlor Navas, na izlaznim vratima De Hea i Valdes, Lindegard već u Vest Bromu

Dugo je važio kao klub koji je sinonim za dobre golmane, ali ovog leta Luj van Gal je čuvarima mreže Manćester junajteda dobrano zakomplikovao život, a poslednji dan prelaznog roka u većem delu Evrope – ne i u Engleskoj – najbolji je dokaz. Samo u jednom danu njih četvorica mogla bi da promene sredinu.

Anders Lindegard, koji od dolaska na Old Traford >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2010. godine ne zna šta znači biti prvi golman Mančester junajteda, ali je svaki put više nego solidno obavljao zadatke kada je dobijao šanse, već je predstavljen kao novi igrač Vest Bromvič Albiona pošto je sa klubom sa Hotornsa potpisao ugovor na dve sezone. Ali on po svemu sudeći neće biti jedini golman koji će napustiti klub.

Španski mediji su Davida De Heu već preselili na Santjago Bernabeu i promovisali ga u pojačanje Reala, dok engleske kolege pišu da Viktor Valdes samo čeka da u Junajted stigne Kejlor Navas – ne kao zamena za De Heu, Mančester će za njega platiti 15.000.000 evra – pa da i on digne sidro i spas potraži u Olimpiku iz Marselja ili Valensiji.

Prema postojećem stanju među stativama Junajteda dakle rotiraće se Serhio Romero, 22-godišnje dete kluba Sem Džonston i – Kejlor Navas. Vanja Milinković-Savić moraće da sačeka.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Koji golman će stići na 'Teatar Snova'?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015

Neki će morati definitivno, jer su danas otišla dvojica....Sapnuica sa Davidom De Heom u glavnoj ulozi je konačno završena u 'minut do 12', ali najbolji igrač Mančester Junajteda nije jedini čuvar mreže koji je napustio 'Old Traford'...Pre samo nekoliko minuta sa ostrva je stigla vest da je Andres...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.